Postaráme sa o zábavu
na vašom evente i v podniku

Poskytujeme profesionálny prenájom
zábavných automatov a atrakcií

Viac o nás

Prenájom zábavných atrakcií

O nás

Kto sme

Sme zabavka.sk a vo všetkom, čo robíme, veríme tomu, že ľudia si zaslúžia rozptýlenie, radosť a zábavu viac než kedykoľvek pred tým. Veríme v inováciu v zábavnom priemysle a v prinášanie stále nových a lepších foriem zábavy, ktoré ľuďom dovoľujú zabudnúť na každodenné starosti.

Sme špecialisti na tvorbu zážitkov a perfekcionisti vo vytváraní príjemnej atmosféry. Už roky pomáhame podnikom a organizátorom vytvárať zábavný program pre ich zákazníkov.

Našimi pracovnými nástrojmi sú skákacie hrady, nafukovacie atrakcie, stolný futbal, rodeo býk, vzdušný hokej, biliard, šmykľavky a desiatky iných zábavných automatov a atrakcií.

Čo o nás povedali?

Super atrakcie, super prístup, super zábava! Ďakujeme :)

Pavol Lašák

Spolupráca s tímom zo zábavka.sk bola skvelá a bezproblémová.

Maxim Dužek

Výborný prístup, dobré ceny aj výber. Doporučujem

Marián Petruš
Viac recenzií

Čo získate spoluprácou s nami?

Dáte zbohom
nude

Zákazníci chodia najradšej tam, kde sa vždy niečo deje a kde zaručene nájdu zábavu. Spoluprácou s nami získavate desiatky príležitostí, ako dopriať vašim zákazníkom zábavu vždy, keď k vám prídu.

Máte z čoho
vyberať

Neviete presne, ktorý automat alebo atrakciu chcete vo vašom podniku? Máme pre vás prichystanú širokú paletu služieb, z ktorej si určite vyberiete to pravé orechové.

Získate naše
skúsenosti

Náš tím má dlhoročné skúsenosti so všetkými zariadeniami a službami, ktoré ponúkame.

Budete vedieť
o trendoch

Neustále sledujeme, aké novinky ponúka zábavný priemysel. Môžete si byť istí, že keď na niečo nové natrafíme, okamžite vám to odporučíme. Vďaka tomu vám nikdy neujde nová príležitosť, zabaviť vašich zákazníkov.

Doprajte si poriadnu zábavu a kontaktujte nás ešte dnes

V prípade záujmu o zábavne atrakcie, prosím uviesť druh akcie na ktorý atrakcie požadujete (napr. firemná akcia, rodinná oslava, obecné slávnosti a pod.)